Homeopátia

Homeopátiás kezelésbe fogtam. Vagyis hogy engem kezelnek. Dr. Havasi Marianna doktornő kezei alatt próbálok meggyógyulni. Ha ez lehetséges, lelki bajaim ápolásába fogtam. Megzuhantam, s most kell valami, ami elhiteti, van kiút. Lehetséges-e egy ilyen kezeléssel rendbe jönni valamennyire.
A MHOE Homeopata oldalon többet meg lehet tudni erről a dologról. Érdekes, és érdekessé vált számomra. Mindig kerestem az emberi érzelmek szándékait, és gondolatát. Egy kellemes beszélgetés közepette adhattam ki magamból azt, ami bánt, s kaptam olyan információkat, melyek előbbre vihetnek életem zugbajos dolgain.
Rejtett vénáim, ironikus, talán egy az egyben komikus életem hídjaira másztam fel az este, pedig tegnap kezdtem.
Igaz, már 4-5 éve részt vettem ugyanitt ilyen kezelésben, s akkor lelkileg úgy éreztem, minden rendben. S most az elmúlt események törései rádöbbentettek, mégsem. Nem biztos, hogy az esemény hozta ki ezeket, mind inkább csak felnagyította a problémáim.
Rájöttem sok dologra, és kíváncsian állok a helyzet előtt.
Próbálom majd végigvezetni, mi is játszódik le bennem a kezelés alatt. Az álmom leírása is ebből adódik, hiszen próbáltam leírni, milyen lelki, alfa dolga volt a történéseknek.
Megpróbálom közben megfogalmazni, s a végén egyben leírom mind a véleményem, mind a történéséket, érzésemet közben.
Van pár dolog, amiben még kételkedek, de amúgy teljesen hívőként állok a gyógymód előtt.

Várom…

Be the first to comment

Vélemény, hozzászólás?